Gaudeix d’una experiència terroríficament divertida a PortAventura World

Fins el proper 13 de novembre, PortAventura World es converteix en un ressort tematitzat on el terror i la diversió seran els grans protagonistes. I és que PortAventura World es transforma per a poder-hi viure mil i una terrorífiques aventures de Halloween.

La Selva del Miedo

Halloween Escape

La teva visita al parc, a més a més de l’oferta d’atraccions, es complementarà amb distintes propostes per gaudir amb espectacles exclusius com Horror in Texas o La Selva del Miedo, sense oblidar els artistes de Halloween Escape que t’estan esperant per a fer-te viure el millor Halloween.

Aquests dies a l’Emma’s House podràs sentir una experiència aterradorament divertida, mentre que els més menuts de la casa compartiran l’escapada a SésamoAventura Family Festival, on hi trobaran bruixes, espantalls i vampirs dansaires.

Halloween Family Festival

Si vols conèixer tots els espectacles de Halloween que t’esperen a PortAventura World, consulta-ho en aquest enllaç i no t’oblidis que podràs adquirir entrades i hotel amb fins a un 50% de descompte o la Nit Blanca dels Vampirs, que es celebrarà el proper 8 d’octubre, amb propostes espantosament terrorífiques de 18 a 01h. Vindràs?