IgersMapSalou: el nou mapa fotogràfic de Salou

Us agrada la fotografia? Sou amants de Salou? Descobriu l’IgersMapSalou, un nou mapa fotogràfic virtual que us permet gaudir dels llocs més emblemàtics de la capital de la Costa Daurada. Us ve de gust formar-hi part?

Captura de pantalla 2018-07-11 a les 16.19.45

Com funciona? És molt senzill: captureu imatges de diversos punts de Salou i publiqueu les vostres fotografies a Instagram amb el hashtag #IgersMapSalou: els capvespres a Pilons, la màgia de l’espai natural del Far de Salou, la platja de Llevant o les lletres de Salou… Escolliu l’indret que més us inspiri dels fins a 30 punts de la ciutat diferents i a disparar! A finals d’estiu, les millors fotos seran incorporades al mapa virtual d’IgersMapSalou.

A més, podreu consultar aquest mapa fotogràfic tant a la web oficial com en format paper que podreu aconseguir a les Oficines de Turisme de la nostra ciutat.

I per si tot això no fos suficient , VisitSalou us dóna la oportunitat de participar en 2 concursos: el primer, requereix que fotografieu i pugeu tots els punts del mapa a Instagram, i els mostreu a les Oficines de Turisme de Salou, moment el qual rebreu un obsequi; el segon, premiarà a la millor fotografia de l’estiu pujada a la xarxa fotogràfica amb les etiquetes #IgersMapSalou i #VisitSalou amb una nit d’hotel i una entrada doble a PortAventura Park.

Recordeu, ara és molt fàcil formar part de la família de Salou gràcies a l’espectacular mapa fotogràfic IgersMapSalou. el primer mapa creat per i per a Instagramers!