La capital de la Costa Daurada ballarà al ritme de l’Spanish Open Salou

Amb l’arribada del mes de desembre ho fa també un dels esdeveniments esportius més importants de l’any a la capital de la Costa Daurada: del 2 al 6 de desembre es celebrarà l’Spanish Open Salou, que enguany arribarà a la 18a edició.

Més de 2.000 balladors competiran, amb les seves coreografies i acrobàcies, en aquest esdeveniment internacional que se celebrarà al Pavelló Municipal d’Esports de Salou.

Podi Spanish Open Salou

Després de la jornada d’obertura, que tindrà lloc divendres 2 de desembre, el plat fort arribarà els dies 3 i 4 amb la celebració de les principals categories de ball de competició: el WDSF en categories World Open Standard, Open Senior Standard i Latin, Open Youth Latin; la International Open en categories Rising Star Latin, Juvenile Standard i Junior Latin, i la International Open Salou Professional Standard, entre d’altres.

D’altra banda, el dilluns 5 i dimarts 6 de desembre es reserven per la celebració de les Show Dance Junior, Senior i Absoluta, la Open Down i la XVIII Open Nacional Salou 2016, en categories territorials i A, B i C.

A més, aquest esdeveniment comptarà, novament, amb la cobertura mediàtica que proporcionaran més de vuitanta canals de televisió i que serà retransmès en diferents països al llarg del 2017.

Així doncs, si voleu viure un espectacle de nivell internacional i ple de ritme, no us perdeu l’Spanish Open Salou.

Més informació:

Spanish Open Salou

Del 2 al 6 de desembre al Pavelló Municipal d’Esports de Salou.

Entrades: 10€ dia per al públic general | 5 € dia per a jubilats | VIP públic 30 € dia i VIP entrenadors 20 € dia. Nens fins a 12 anys gratuït.

Publiolimpia Ball Esportiu from HighVideo Storytellers on Vimeo.