La Mitja de Salou t’espera el proper 13 de desembre

T’agrada córrer? T’apassiona recórrer nous quilometres mentre el sol t’acarona? Vols posar-te a prova? El proper diumenge 13 de desembre Salou t’espera amb dues competicions adaptades a tots els runners: és l’hora de la Mitja de Salou. Des de la mitja marató fins als deu quilòmetres, dues cites per a gaudir al màxim d’aquest esport que cada vegada compta amb nous adeptes.

La Mitja de Salou arrencarà el segon diumenge de desembre a partir de les 9.30h davant el Pavelló Municipal d’Esports de la capital de la Costa Daurada. Després del tret de sortida, el recorregut et portarà per la Via Augusta i també pels carrers Ciutat de Reus i Lleida fins a arribar al Passeig Jaume I, on continuaràs fins al carrer Saragossa per arribar a la platja Llarga.

MitjaSalou2015 02

A recer del mar, la pràctica del running adopta nous atractius. Aquest doncs, serà un moment màgic, si ha optat per la mitja, encara t’esperen nous metres, nous quilometres per arribar fins a la meta. Però si ha previst els deu quilometres des de la platja Llarga començarà el camí del retorn.

Les inscripcions a la Mitja de Salou són obertes i mentre arriba la cita, corda’t les vambes i comença a córrer pels carrers de Salou.