L’emoció del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada arriba a Salou!

Si sou amants de les emocions fortes i el motor, ens veiem a Salou del 25 al 28 d’octubre: és hora de gaudir del 54è RallyRACC Catalunya – Costa Daurada!

Un any més, Salou esdevé l’epicentre d’un dels esdeveniments esportius més importants de l’any que, en aquesta ocasió, pot decidir el títol mundial entre els 2 màxims favorits: Sébastien Loeb i Petter Solberg. En total, la penúltima prova del WRC reunirà a 76 vehicles, i 152 pilots i copilots de 24 països.

Abans del tret de sortida oficial al RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, els més matiners (8h) podran vibrar amb l’emoció d’una de les proves més mítiques d’aquesta cita: el Shakedown que se celebra a la zona d’Emprius, un recorregut mixt de gairebé 3km senzillament espectacular

Però si hi ha una prova que ha convertit el RallyRACC en una cita que no us podeu perdre, és l’espectacular SS14 del Passeig Jaume I, programada pel dissabte 27 d’octubre a les 17h.

A més, no us perdeu el Service Park de PortAventura World, el Parc Tancat del Passeig Jaume I o l’exposició de vehicles històrics del Mundial de Ral·lis. Ah, i no oblideu degustar les 30 delicioses creacions del Rally de Tapes!

I si a més sou amants de la fotografia… pugeu les vostres fotos del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada 2018 a Instagram amb els hashtags #RallySalou2018 + #RallyCostaDaurada2018 i podreu guanyar una experiència única a PortAventura World! Consulteu les bases del concurs

I doncs, ens veiem a Salou?