Les Sirenes arriben a Salou

Els cants de les sirenes han seduït, al llarg de la història, als mariners més valents en històries com la d’Ulisses, que són un clàssic de la literatura universal. A la gran pantalla, les sirenes també han tingut un protagonisme especial captivant a petits i a grans. Si a vosaltres també us fascinen les sirenes i els tritons, ara a Salou us podreu vestir la cua d’una sirena i aprendre a nedar tot movent sinuosament el vostre cos. Us hi apunteu?

SONY DSC

Sirenas Mediterranean Academy obrirà, a partir del proper diumenge 15 de maig i durant la temporada primavera-estiu, l’acadèmia de sirenes que a Salou s’emplaçarà a la piscina de l’hotel i els apartaments Ibersol. L’activitat, prèvia reserva, és tota una experiència per descobrir una altre manera de nedar. Primer, en sessions de bateig i que es desenvolupen a la piscina. Segon, superat l’aprenentatge inicial, podeu sol·licitar que l’activitat es traslladi a les càlides i transparents aigües del Mediterrani.

Susana Seuma, de Sirenas Mediterranean Academy, explica que es tracta d’una activitat que és ideal per a gaudir-ne en família, l’única condició prèvia és saber nedar. La resta d’ingredients són ben fàcils: tenir ganes de passar-ho bé compartint noranta minuts de descobertes amb tots els membres de la família.

Sirenes 02

Per a poder-vos sentir com una sirena o un tritó haureu de reservar l’activitat, que té una duració de noranta minuts, a Ibersol Apartamentos Salou Suite o bé a Sirenas Mediterranean Academy. La primera capbussada té un cost de 49 euros i us faciliten el material per a sentir-vos meitat humans i meitat peixos. Si l’experiència us enganxa, fins i tot podreu comprar-vos el vestit d’Ariel o el rei Tritó.