Per Sant Valentí, escapa’t amb la teva parella a Salou. Vosaltres hi poseu l’amor, nosaltres el millor escenari

Salou té, a recer del mar, molts racons d’una gran bellesa, ideals per gaudir en parella. Són indrets per compartir instants màgics i viure’ls intensament. Aquest Sant Valentí, Salou es presenta com una destinació única per passar, amb la parella, un cap de setmana inoblidable. Ens acompanyeu?

@juanjofuster a Instagram
@juanjofuster a Instagram

Des de Pilons, us convidem a viure els capvespres i els ‘sunsets’ més màgics. Diuen els salouencs que aquest és un escenari únic per a veure com el sol s’acomiada del dia i, de fet, la instantània capturada per @juanjofuster a Instagram així ho testimonia.

@brownpride_crjove a Instagram
@brownpride_crjove a Instagram

Les passejades a recer del mar, pel Camí de Ronda, es converteixen també en instants únics per a compartir amb la parella. Mireu com ho ha captat la càmera de @brownpride a Instagram. Espectacular, no creieu?

@xavipelaez a Instagram
@xavipelaez a Instagram

Al far de Salou hi trobareu un excel·lent mirador. Sigui l’hora que sigui, l’indret convida a gaudir d’un paisatge extraordinari on les muntanyes es fonen fins arribar a les platges de sorra daurada. En @xavipelaez ho ha sabut reflectir molt bé en aquesta foto pujada al seu perfil a Instagram.

@jiosalou a Instagram
@jiosalou a Instagram

D’altra banda, aquests dies pre-primaverals, les cales de Salou són indrets únics i amb la pau necessària per relaxar-se mentre escoltes el so de les onades. La instantània la signa @jiosalou.

@vigo_johan a Instagram
@vigo_johan a Instagram

I no us oblideu de les fonts! Si bé durant aquesta època l’activitat és menor, les fonts esdevenen també un indret únic que us farà viure la màgia de la capital de la Costa Daurada, com mostra @vigo_johan en aquesta foto.

@perepulido a Instagram
@perepulido a Instagram

Escapeu-vos a Salou amb la vostra parella. Sentiu-vos-hi com a casa i gaudiu dels instants màgics que us hi esperen. Vosaltres hi poseu l’amor, nosaltres el millor escenari. Foto @perepulido.