Pilons: bellesa mediterrània a Salou

A l’extrem est de la platja de Llevant, tot just al final del carrer de Colón, hi trobareu un dels punts més emblemàtics de Salou: Pilons, un autèntic símbol de la nostra ciutat.

Conegut amb el nom de “Pilons” pel passat pescador de la capital de la Costa Daurada ─era un dels nombrosos punts on s’amarraven les barques pesqueres─, avui és un dels punts de trobada més destacats de Salou. A més, i des del 1998, acull un espectacular monument obra d’Antoni Rosselló Til que simbolitza una vela que reposa de cara al vent.

Pilons marca també l’inici ─o el final─ del Camí de Ronda gràcies a una espectacular passarel·la de fusta construïda com a projecte sostenible i respectuós amb l’espai original. Com sabeu, el Camí de Ronda és un meravellós viatge de recuperació del litoral de Salou de 6,5km que us permetrà descobrir les nostres 9 platges, els diferents miradors i alguns dels punts més bonics de la nostra ciutat.

I si us agrada la gastronomia, haureu de visitar la zona de Pilons, espai on trobareu una gran quantitat de restaurants especialitzats en cuina local, marinera, internacional…

Ah, i no oblideu que Pilons és un dels millors indrets de Salou per a gaudir d’alguns dels capvespres més màgics de la Costa Daurada!