Previsió de pluja de confeti i música a l’esbojarrat Cós Blanc de Salou

Vint-i-cinc mil quilos de confeti i un esclat de sons i música en directe pels carrers de la capital de la Costa Daurada amenitzaran, el dissabte 30 de gener, la festa del Cós Blanc, el punt àlgid de la celebració de la festa major d’hivern de Salou, que enguany comptarà amb la participació de 30 carretel·les i més de 2.500 persones.

El Cós Blanc és un esclat de disbauxa que fa sortir al carrer els veïns de Salou que participen activament a la festa, bé disfressant-se en alguna de les trenta carretel·les inscrites a la rua o bé sumant-se a la gresca que es viurà als carrers que són l’escenari del recorregut. Vint canons repartits al llarg del recorregut dispararan vint-i-cinc mil quilos de confeti.

CósBlanc2016

La música serà un altre dels ingredients clau de la festa, amb el DJ Ismael Cantos i l’speaker Juanma Hidalgo, que amenitzaran la festa amb sons diversos que hipnotitzaran els espectadors fins a aconseguir fer-los ballar i participar activament de la rua que recorrerà, la tarda de dissabte, els principals carrers de la ciutat.

La festa major d’hivern de Salou arrencarà el divendres 22 amb el pregó que pronunciarà el periodista i còmic, Sergi Mas. La mateixa nit tindrà lloc la festa FlaixBack mentre que l’endemà dissabte, a les 23h, està prevista l’actuació d’Els Pets, a l’envelat. Si voleu conèixer amb més detall tots els actes programats amb motiu del Cós Blanc, consulteu el següent enllaç.