Salou, capital mundial de la dansa

Més de 1.890 balladors provinents de 23 països participaran aquest cap de setmana a Salou a la setzena edició de l’Spanish Open, una de les principals competicions de ball del món. L’esdeveniment, que se celebrarà sobre el parquet del Teatre Auditori de Salou (TAS), aplegarà als millors ballarins del món que seran avaluats per 33 jutges de 14 països.

La competició és oberta a tothom. De fet, s’espera que l’Spanish Open, que començarà a disputar-se aquest divendres i s’allargarà fins el dilluns 8 de desembre, aplegui una mitjana de mil assistents en cadascuna de les jornades de ball que s’han programat.

Una de les novetats de l’Spanish Open d’enguany és la incorporació d’una nova competició: la World Championship Professional Divisions Show Dance Standard, on les parelles participants podran demostrar els seus dots de ballarins en exhibicions d’entre 4 i 6 minuts a la pista del TAS.

L’Spanish Open compta amb el suport del Patronat Municipal de Turisme de Salou i l’Ajuntament de la capital de la Costa Daurada. L’organització de l’esdeveniment va a càrrec de Publiolimpia SLU.