Salou, l’inici de les vostres millors experiències

Amb la primavera cada cop més a prop, Salou esdevé el punt de partida ideal per a viure una escapada única al cor de la Costa Daurada.

Salou gaudeix d’una ubicació privilegiada –a la vora del Mar Mediterrani– i a escassos quilòmetres d’atractius centres culturals i d’oci, com són Reus (6km), Tarragona (12km), Montblanc (45km), la Ruta del Cister (50km) i el Delta de l’Ebre (70km), a més de Barcelona, situada a poc més d’una hora en tren o automòbil.

Captura de pantalla 2018-03-06 a las 15.40.38
Tarragona – Façana marítima
Captura de pantalla 2018-03-06 a las 15.47.48
Reus – Plaça del Mercadal

Per això, comptar amb la oportunitat de viatjar a la capital de la Costa Daurada per 48 o 72 hores esdevé perfecte per a viure l’essència dels millors indrets de costa i interior: la Ruta del Modernisme de Reus, amb exemples com la Casa Navàs, la Casa Rull i la Casa Gasull; el passat romà de TarragonaPatrimoni de la Humanitat declarat per la UNESCO l’any 2000–, amb espectaculars construccions com l’Amfiteatre, el Fòrum i les Muralles, a més de la Catedral o el barri del Serrallo; la muralla medieval de Montblanc i la llegenda de Sant Jordi; els tres monestirs de la Ruta del CisterSantes Creus, Poblet i Vallbona de les Monges–; l’entorn natural del Delta de l’Ebre, i una infinitat d’activitats per a tota la família. I disposeu d’un dia sencer, per què no visitar Barcelona, una de les ciutats més màgiques i seductores del món?

Ebre
Delta de l’Ebre – Serra de Montsià

Ja ho sabeu, experiències per a grans i petits, la millor gastronomia, activitats culturals, arquitectura, història… tot, amb inici i final a Salou!