Salou, una destinació on gaudir de la tardor

La tardor ha arribat a Salou, un gran moment per aprofitar la tranquil·litat i les temperatures suaus al costat del Mediterrani.

Salou és el lloc ideal per practicar la vida saludable. Camineu o correu pel Camí de Ronda, un projecte sostenible amb un entorn natural únic. Descobriu les 9 platges i cales de la ciutat o l’entorn natural del far de Salou, des d’on tindreu les millors vistes de la Costa Daurada. Des dels diversos miradors, admireu les millors postes de sol de l’any gràcies als cels canviants de tardor.

Si preferiu fer exercici a peu de platja, la platja de Llevant compta amb 1.200 metres de longitud, a la vora del Passeig Jaume I, tot un símbol pels amants de l’esport. Si seguiu cap a l’oest hi trobareu la platja de Ponent, amb 1 quilòmetre per corre a la sorra o caminant tot gaudint de l’aigua fresca del Mediterrani als vostres peus. Si voleu arrodonir la jornada, feu-vos una foto als landmarks que trobareu a la platja de Llevant o a Pilons.

Us agrada la fotografia? Immortalitzeu els vostres millors moments de la tardor a Salou i participeu fins al 22 de novembre al concurs de Facebook i Instagram #TardorASalou2020. Un lot de deliciosos productes dolços típics de la zona està en joc.