Salou, una destinació sostenible a la vora del Mediterrani

Com sabeu, a Salou estimem el nostre entorn natural i és per això que volem recordar-vos com gaudir de la nostra destinació de la manera més saludable. Ens acompanyeu a descobrir-ho?

El Camí de Ronda és la joia principal del nostre tresor natural. Aquest espectacular viatge de 6,5km us regala una experiència privilegiada a la vora del mar Mediterrani. A més, es tracta d’un projecte sostenible que permetrà la recuperació del litoral del Cap Salou i a la vegada és un espai ideal per als amants de l’esport. A més, podràs trobar racons preciosos per gaudir de la pràctica de la fotografia o podràs passejar tranquil·lament amb el teu gos.

I, és clar, us permetrà recórrer Salou des de la platja de Llevant fins al Far de Salou, un viatge únic per a tots els sentits en el qual podreu descobrir miradors com el de Pilons, Capellans, Po Roig, Punta del Cavall o Cala Morisca ─a més del Far─ i les vistes que us regalen; conèixer la natura autòctona del Cap Salou ─cal recordar que la nostra ciutat va rebre el segell de Vil·la Florida─; descobrir les 9 platges del municipi, o practicar esports com el trekking o el running, a més de passejar.

A més, espais com el Passeig Jaume I, els jardins de la Torre Vella, les oliveres del Passeig 30 d’Octubre o el sempre agradable Parc de la Ciutat us regalaran una experiència 100% natural al cor de la Costa Daurada.

Ens veiem aviat i no oblideu pujar les vostres fotografies a Instagram amb l’etiqueta #LiveSalou!