Salou us convida a viure el RallyRACC Catalunya – Costa Daurada 2019!

Voleu gaudir d’un dels esdeveniments esportius més espectaculars de l’any? Del 24 al 27 d’octubre us esperem a Salou per a viure l’emoció del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada 2019!

Un any més, el Campionat WRC arriba a la cita de la capital de la Costa Daurada d’allò més disputat, amb fins a 3 pilots amb possibilitats de proclamar-se campió: Ott Tanak, Sébastien Ogier i Thierry Neuville. En total, 64 equips de fins a 24 països tornaran a protagonitzar un autèntic espectacle.

Com ja és habitual, l’espectacular Shakedown donarà el tret de sortida (9h) a la 55a edició del RallyRACC, amb un emocionant trajecte mixt de 2km que us regalarà la màxima emoció.

Però, com sempre, el moment més esperat de la prova arriba el dissabte 26 d’octubre a les 17.30h a Salou, gràcies a la SS13 que se celebra al Passeig Jaume I, un dels autèntics símbols de la nostra ciutat.

I, a més, no oblideu visitar el Service Park de PortAventura World, el Parc Tancat del Passeig Jaume I i el Pòdium que tindrà lloc el diumenge 27 d’octubre a les 12h al Passeig Jaume I… i les delicioses creacions gastronòmiques del Rally de Tapes!

Un any més, us esperem a Salou. Ens hi acompanyeu?

CONSULTEU EL PROGRAMA OFICIAL