Seguiu gaudint de #SalouDesDeCasa

A Salou us trobem a faltar i, com que volem que gaudiu de la nostra ciutat, us convidem a descobrir tot el que podeu fer a #SalouDesDeCasa. Ens hi acompanyeu?

  1. Descobriu Salou ara i en directe

Gràcies a les nostres 2 webcams, situades en punts estratègics de la nostra ciutat, podreu veure Salou des de casa vostra i imaginar tot el que fareu ben aviat.

  1. Visiteu les 9 platges de Salou amb fotografies interactives en 360º

Encara no coneixeu les 9 platges del municipi? Les voleu recordar com si fóssiu aquí? Viatgeu a les platges de Ponent, Llevant, Capellans i Llarga, i les cales Llenguadets, Penya Tallada, Font, Vinya i Crancs ara mateix!

  1. Rememoreu el Passeig Jaume I

Passejar pel Passeig Jaume I és senzillament únic. Descobriu la màgia de l’artèria principal de Salou amb un espectacular vídeo.

  1. Viatgeu al passat de Salou i descobriu la nostra història

Per tal de conèixer i entendre el present i futur de Salou, cal descobrir el seu passat. I no us perdeu els vídeos del Camping Salou de 1957 i els secrets del tramvia que unia Reus i Salou, la història del rei Jaume I, els pirates… Espectaculars!

  1. Jugueu a divertits jocs amb els més petits

Fer que els més petits de casa s’ho passin d’allò més bé és molt important. VisitSalou us convida a jugar a 2 minijocs genials: pinteu divertides escenes de Salou i completeu espectaculars trencaclosques. Ah, i els més atrevits podreu gaudir d’un divertit qüestionari!

  1. Coneixeu la nostra ciutat amb les millors experiències del nostre blog

No us perdeu les millors experiències i els indrets més destacats de Salou al nostre blog, un viatge únic per la capital de la Costa Daurada.

  1. Descobriu els llocs TOP de la nostra ciutat

Teniu pensat visitar Salou en el futur i voleu descobrir els punts més importants de la nostra ciutat? Feu un cop d’ull a la nostra selecció de llocs TOP!

  1. Visiteu Salou en 360º

Visiteu Salou des de casa com si fóssiu aquí mateix amb les espectaculars fotografies interactives en 360º.

  1. I seguiu-nos a les xarxes socials

Ah, i si voleu estar al dia de totes les novetats, concursos i experiències úniques, seguiu-nos a Facebook, Twitter, Instagram i Youtube. I no oblideu compartir les vostres fotografies amb els hashtags #Salou, #VisitSalou, #LiveSalou o #SalouFromHome!

Us hi esperem!