Sosciathlon Salou: esport i solidaritat es troben a la capital de la Costa Daurada

A Salou ens encanta l’esport. Per això, aquest any sumem a la nostra programació un nou esdeveniment que mescla el millor de les proves que formen el tradicional triatló amb una actitud cent per cent solidària: us presentem el Sosciathlon, un projecte d’ajuda social esportiva que se celebrarà a la capital de la Costa Daurada el proper 2 d’octubre.

“Si tu véns, ells hi arriben”, aquest és el lema de la 2a edició del Sosciathlon, una cursa 100% solidària que us ofereix molt més que una bona estona d’esport. L’esdeveniment ofereix als participants fins a 6 opcions, d’entre les quals només n’hauran d’escollir una: 2 circuits en BTT, un de 8,5km i un de 12km; 2 rutes per córrer, de 5 i 10 quilòmetres, i 2 opcions més pel que fa a la natació, amb 2 i 4km. Aquest fet assegura que tothom pugui gaudir del recorregut que més s’adapti a les seves condicions físiques. A més, també s’han creat dues proves especialment dissenyades per als més petits: una cursa a peu i un circuit de natació de 400 metres cadascun.

Sosciathlon 2016

La cursa Sosciathlon és també un projecte pensat per a ajudar als que més ho necessiten. Així, els diners recollits de la inscripció o dels donatius es destinaran a programes impulsats des de l’Hospital Sant Joan de Déu pel que fa a la lluita contra el càncer infantil; i de l’Alianza Española de Familias de VHL, que dedica tots els seus esforços a tractar la malaltia minoritària de Von Hippel Lindau. Si voleu col·laborar però no voleu fer la prova, podeu ajudar amb el “dorsal 0” tot fent donacions online o bé el mateix dia de la prova.

Així doncs, us animeu a practicar esport tot ajudant als qui més ho necessiten?