Torna a Salou la VI Trobada Ral·li Clàssics Costa Daurada amb un centenar de participants

Sou amants del motor i us tornen bojos els cotxes clàssics? Us imagineu veure desfilar, un rere l’altre, models com un Ford T del 1918, un Rolls Royce Wraith o un Citroën B2, del 1920? Heu vist mai l’elegància personificada sobre quatre rodes d’un Ache Freres del 1902? Us en recordeu del so de l’espectacular Lincoln Continental cabriolet de dotze cilindres? Doncs pareu atenció, que Salou acollirà aquest diumenge que ve, 25 de setembre, la VI Trobada Ral·li Clàssics Costa Daurada.

A la trobada hi desfilaran més de cent cotxes de totes les edats, des de l’any 1902 fins al 1990, procedents de diferents punts de la demarcació de Tarragona, de Catalunya, Espanya i de l’estranger.

Cartell Ral.li 2016

A més de l’Ache Freres del 1902, el més antic que podreu veure en aquesta edició, i del Lincoln Continental cabriolet, un dels exclusius 370 cotxes que es van fabricar d’aquest model, a la VI Trobada Ral·li Clàssics Costa Daurada hi participaran també models impressionants de les cases Triumph, Studebaker, MG, Porsche, Dodge, Chevrolet, Lancia, Morgan, Seat, Renault; i marques americanes com Ford o Corvette, entre d’altres.

A més, però, de veure’ls circular, també podreu admirar cadascuna d’aquestes peces d’art de manera individual, ja que tots els vehicles quedaran exposats al Passeig Jaume I, a partir de les 11:30h, aproximadament, que és quan s’ha previst que arribi el ral·li a Salou, fins a les 17h. L’exposició espera aplegar prop de 15.000 persones, unes xifres consolidades en les anteriors edicions.

Cotxes Clàssics 02

El recorregut del ral·li sortirà de la urbanització Xalets de Salou i passarà per La Pineda, Salou i Cambrils per acabar al Passeig Jaume I de Salou. L’arribada dels vehicles clàssics serà amenitzada pel grup de xaranga Cafè, copa i puro, de la Sénia.

D’altra banda, l’organització premiarà, en les diferents categories, els cotxes millor conservats i restaurats. El premi estrella serà, com sempre, la Salonia de Plata, símbol del ral·li, i original del joier tarragoní Joan Blázquez.

RallyClubClassicsSalou

La VI Trobada Ral·li Clàssics Costa Daurada és un dels ral·lis clàssics més atractius que se celebren a l’estat, reconegut també internacionalment, i compta amb el suport de l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de Salou, H10 hotels, Aquum Spa La Pineda, Coca-Cola, i dels restaurants Caffe di Mare i Portofino, de Salou.

En el jurat d’aquest any hi haurà el President de la FEVA – Federación Española de Vehículos Antiguos- i el propietari del museu Salvador Claret, de Girona, també membre de la junta directiva de la FEVA.

Si no teníeu plans per aquest diumenge, ja ho sabeu. Cap a Salou a veure VI Trobada Ral·li Clàssics Costa Daurada. No oblideu les càmeres!