Torna el RallyRACC Catalunya – Costa Daurada a Salou!

Setanta-dos vehicles i 142 pilots i copilots representant a 27 països diferents participaran, del 5 al 8 d’octubre, a la 53 edició del mític RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, integrat dins de la FIA World Rally Championship. Preparades i preparats per a viure un espectacle únic? Que rugeixin els motors!

Salou serà l’epicentre del RallyRACC Catalunya – Costa Daurada per 13a edició consecutiva. Si sou fans del món del motor, a aquestes alçades ja sabreu que la cursa pot ser més decisiva que mai de cara al podi final del Campionat del Món FIA.

Rally 2017 (slider)

Si us voleu començar a organitzar, tingueu en compte que la cerimònia oficial de sortida serà el dijous 5 d’octubre, a les 20h, al Passeig Jaume I de Salou. En aquest mateix punt també se situarà el podi que acollirà el repartiment de premis i serà el punt central del tram urbà, que un cop més tindrà lloc el dissabte 7, a partir de les 17h. Abans però, podreu gaudir de l’espectacular Shakedown, una prova mixta de gairebé 3km que se celebra a la capital de la Costa Daurada.

Pel que fa a les tres etapes de cursa, aquestes tindran lloc entre el divendres 6 i el diumenge 8 d’octubre. El primer d’aquests dies, la prova es correrà amb pis de terra i mixt, mentre que els dos restants es disputaran sobre asfalt. En total, seran 19 trams cronometrats.

Rafael López-Monné

El Rally de Tapes més saborós

Paral·lelament al RallyRACC Catalunya – Costa Daurada també s’ha organitzat, del 29 de Setembre al 8 d’octubre, el ja tradicional Rally de Tapes de Salou, amb la participació de més de 36 establiments que oferiran les seves millors creacions gastronòmiques al públic visitant.

Per només 2,5 euros, amb beguda inclosa, tothom que vulgui podrà degustar les exquisides tapes que han preparat els restauradors locals i que es poden consultar a través del llibret que s’ha editat, la pàgina de Facebook Salou Food Experience o a la web de VisitSalou.

_MG_2986

També es donarà sortida, per quart any consecutiu, al Mini Rally de tapes per tal que les famílies puguin ‘tapejar’ amb els més petits de la casa amb consumicions sense alcohol.

Recordeu, finalment, que a la contraportada del llibret oficial del Rally de Tapes podreu segellar fins a 10 establiments, tot votant la millor degustació, la més original, i el millor servei, i entrar en el sorteig de regals.