Viatge al passat medieval de Salou amb la 21a Festa del Rei Jaume I

De l’1 al 4 de setembre, la capital de la Costa Daurada viatja en el temps i us convida a gaudir del passat medieval de Salou, amb desenes d’activitats, recreacions històriques i un espectacular Mercat Medieval.

La 21a Festa del Rei Jaume I se situa en el context de la partida de les tropes de la corona catalano-aragonesa camí de la reconquesta de Mallorca. Per fer-ho, s’han establert quatre escenaris principals que acolliran la majoria d’actes programats: la Torre Vella de Salou, el Mercat Medieval –situat als carrers de la vessant de Ponent del carrer Barcelona–, la plaça Bonet i el Campament d’en Pere Martell, al costat del Mercat Municipal de Salou.

Jaume I CAT

D’entre totes les activitats que podreu gaudir durant els 4 dies que dura el festival, en destaquem quatre. En primer lloc, no us podeu perdre el ‘mapping’ del Rei Jaume I del divendres 2 en doble sessió, a les 22h i a les 23.30h.

En segon lloc, hi trobem un dels moments més importants de la festa: la sortida del Rei Jaume I i el seu seguici del dissabte 3 de setembre a les 19h, un espectacle de recreació històrica que ens farà viure el moment en el qual el Rei Jaume I i les seves tropes es preparaven per a partir en direcció a Mallorca.

El pati de la Torre Vella de Salou acull un altre dels esdeveniments més importants del festival. Es tracta de l’espectacle “L’hostal d’en Bernat”, a càrrec de la companyia Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferreries, que es durà a terme els dies 2, 3 i 4 de setembre a raó de tres sessions diàries.

Mercat Medieval

Finalment, podreu gaudir del Mercat Medieval, situat als carrers Ponent, Església, Rafael de Casanoves, Joan Miró i Pins. Tallers, exhibicions, productes artesanals, cercaviles, música en directe i molt més us esperen durant els quatre dies que dura el festival.

A més, no deixeu de consultar el programa oficial per a descobrir tot el que us ofereix la Festa del Rei Jaume I. Així doncs, ens acompanyeu a gaudir d’aquest viatge al passat de Salou?