Viu el Nadal a Salou

Salou es vesteix de Nadal durant els darrers dies de l’any i ho fa amb activitats per a tots els membres de la família. Des del parc de Nadal passant per l’exposició d’aus i bestiari o l’arribada del Pare Noel i també els Reis Mags. Aquestes són algunes de les propostes que us fem a la capital de la Costa Daurada. Us hi apunteu?

En primer lloc, i des d’avui mateix, podreu gaudir de la 7a edició de la tradicional Fira de Nadal, que ocuparà els carrers del nucli antic –carrers Ponent i Pins– fins el diumenge 13 de desembre. Activitats infantils, exhibicions, poesia, esdeveniments culturals i molt més us esperen a la capital de la Costa Daurada.

La Masia Catalana acollirà, a partir del proper dia 16 i fins el 6 de gener, el tradicional Pessebre i una exposició d’aus i bestiari autòcton català. Es tracta d’una mostra amb tot el tipisme de les postals nadalenques. Del 18 al 5 de gener, els comerços de Salou aquest any ens proposen un joc ben divertit “El pessebre amagat”, que requereix la vostra participació per trobar les figuretes del pessebre! Si us hi sumeu entrareu en el sorteig de diferents premis.

_AGP3574-A

I perquè els petits de la família puguin viure plenament aquestes festes, al Pavelló d’Esports Municipals hi haurà instal·lat el parc infantil de Nadal. La cita tindrà lloc des del 28 de desembre i fins el cinc de gener en horari de matí i tarda.

D’altra banda, el 24 de desembre arribarà la carrossa del Pare Noel pels carrers de la capital de la Costa Daurada ben carregada d’obsequis. Mentre que el 5 de gener i amb la mirada posada al mar, la comitiva reial amb Sa Majestats els Reis d’Orient s’aturarà a Salou en vaixell, per entregar els regals als infants. Un espectacle que esdevé màgic per a tota la família i que arrencarà a partir de dos quarts de set de la tarda.

Veniu a Salou aquests dies i viviu-hi tota la màgia del Nadal.