Nadal PortAventura World 2016

Viu un Nadal màgic a PortAventura World

Poc a poc, els dies es fan més curts i les ciutats s’omplen de llums i decoració nadalenca. PortAventura World no és una excepció i per això us convida a viure, del 19 de novembre al 8 de gener, una experiència única amb un Nadal que no oblidareu.

Així, cada racó d’un dels parcs temàtics referents a Europa us transportarà a un món de sensacions màgiques, gràcies a una decoració especialment creada per aquestes dates.

https://www.portaventuraworld.com/ca/espectacles-nadal/christmas-parade

Entre els espectacles més destacats, hi trobem “La Navidad de Woody”, que us convida a ballar i passar-ho d’allò més bé amb el famós personatge de PortAventura World; l’espectacular “Dreaming on Ice”, on acròbates i ballarins us delectaran amb les seves habilitats sobre el gel, o la “Christmas Parade”, el final perfecte per a un dia inoblidable, amb la desfilada de tots els personatges del parc i les millors cançons de Nadal.

Christmas Parade 2016

Aquest és només un petit aperitiu del què us espera en una de les millors èpoques de l’any per a tota la família; la resta, l’haureu de viure vosaltres mateixos a PortAventura World. Ens hi acompanyeu?