Viu les Nits Daurades a Salou

Les Nits Daurades és el millor moment de l’any per gaudir de la tradició, la cultura i la música a la capital de la Costa Daurada. Aquest any, podreu viure la màgia de Salou del 8 al 15 d’agost amb esdeveniments que us faran viure un somni mediterrani.

D’entre les propostes de les Nits Daurades en destaquem les musicals, amb noms com Nil Moliner (dijous, 8 d’agost) , Efecto Pasillo (dimarts, 13 d’agost) o Maldita Nerea (dimecres, 14 d’agost). Alhora, la tradició és un aspecte molt present durant aquesta festivitat i us suggerim la cercavila popular (dijous, 8 d’agost) o la Nit del Foc, que tindrà lloc el 10 d’agost, a partir de les 21.30h des de la Font Lluminosa i que omplirà de màgia i tradició els carrers de Salou.

Nits Daurades també és una festivitat de caire familiar, i els més petits de casa en són els protagonistes en activitats com Estius xic’s als barris, el dijous 8 d’agost, i espectacles com “La Gran Família” que tindrà lloc el dilluns 12 d’agost.

La gran festivitat conclourà, el 15 d’agost, amb la processó de la Mare de Déu i el gran castell de focs artificials, dijous 15 d’agost a les 23h. No us ho perdeu!