Viviu un Nadal especial a PortAventura, el millor parc temàtic d’Europa

El Nadal s’avança a PortAventura i avui el parc temàtic obre portes a l’esperit nadalenc amb milers d’elements decoratius i una ambientació única. Cada nit podeu seguir en directe l’arribada dels emissaris reials al llac de la Mediterrània mentre segueixen la gran estrella que els marca la ruta a seguir des d’Orient. Us ho imagineu? Carrosses flotants, plenes de llums i regals, travessant el llac al ritme de les cançons de Nadal més tradicionals en companyia de grans brolladors, canons de llum i focs artificials. Pura màgia!

Els vostres fills mai no oblidaran la gran desfilada amb Woody Woodpecker al capdavant, seguit per na Winnie, Betty Boop i els personatges de Barri Sèsam.

Navidad2

A dins del parc no us podeu perdre Christmas is Magic, un espectacle extraordinari ple de màgia, danses i música, així com Regalo de Navidad, un altre número on els cantants, ballarins i acròbates, disfressats de follets molt divertits, ens ensenyen que fabricar caramels, nines i regals de Nadal pot ser una feina màgica i entretinguda. I què podem dir de Champions on Ice? Un espectacle molt aclamat en què els protagonistes, campions de patinatge d’arreu del món, interpreten coreografies impressionants combinant-les amb espectaculars acrobàcies sobre gel. Però és que hi ha molts més!

A l’àrea de la Xina, per exemple, us recomanem especialment Winter Magic Bubblebou, un espectacle que combina il·luminació i elements nadalencs amb la cultura xinesa; i en què dos mags molts peculiars fan bombolles gegants amb colors, mides i formes impossibles, per deixar bocabadats els convidats.

Tot plegat, unes festes de Nadal molt especials que arribaran al seu punt més fort el 5 de gener, amb la cavalcada de ses majestats els Reis d’Orient a PortAventura, carregats de caramels per repartir-los entre tots els nens que s’han portat bé durant tot l’any; i carbó per als més trapelles.

Voleu viure enguany unes festes de Nadal i una cavalcada de Reis diferents? Doncs no us ho penseu més i veniu a passar el Nadal més màgic a PortAventura, el millor parc d’atraccions d’Europa.