Enamoreu-vos de Salou en només 3 dies!

Finalment ha arribat el moment de tornar a gaudir de Salou, una destinació única on practicar esport, gaudir de la gastronomia i la bellesa de les seves cales i platges. Ens hi acompanyeu?

Si veniu a la capital de la Costa Daurada aquest estiu, us proposem descobrir els llocs més essencials del nostre municipi en només 3 dies. Us impregnareu de l’essència marinera i de la vitalitat d’una ciutat on viure la vida saludable a la vora del Mediterrani.

A la vostra arribada, us proposem començar la ruta a l’Espigó del Moll i al monument al Pescador, un testimoni del passat mariner del municipi. Des d’aquí, entrareu de ple a l’artèria principal de Salou, el Passeig Jaume I, un dels llocs més estimats de la ciutat, que transcorre de manera paral·lela a la platja de Llevant. No oblideu visitar el monument a Jaume I, les fonts ornamentals, fotografieu els Xalets Noucentistes i no us oblideu de capturar el record de les vostres vacances a Salou al Landmark que trobareu al costat de la font del Laberint i amb el mar de fons.

Ganes d’un gelat o un cafè? Al Passeig Jaume I hi trobareu molts establiments de restauració on fer una parada tot gaudint de l’ambient. És hora de relaxar-vos i el millor lloc per fer-ho és el Parc de la Ciutat, un espai natural únic amb una gran varietat d’arbres i plantes, petits estanys, ponts de fusta i racons perfectes on descansar de la calor i evadir-vos de tot amb un bon llibre o fotografiant tots els detalls.

Al vespre és el moment de tastar la gastronomia marinera i internacional de Salou, i arrodonir una jornada perfecta meravellant-vos amb les fantàstiques postes de sol des de Pilons ─o qualsevol dels miradors de la ciutat─.

El segon dia us animem a viure Salou tot fent esport. I és que la ciutat compta amb el segell de Destinació de Turisme Esportiu i la Certificació en Cicloturisme. Podeu anar amb bicicleta pel carril bici fins a Cambrils, o caminar o fer running pel Camí de Ronda, un camí costaner que us portarà des de la platja de Ponent al far, i que travessa una zona de gran interès natural. Passareu algunes de les 4 cales més naturals del municipi ─Penya Tallada, Cala Font, Cala Vinya i Cala Crancs─ i arribareu a Cap Salou, una espai ple de joies naturals i amb increïbles vistes de la costa. I no us perdeu la ruta dels miradors i el far de Salou!

A la tarda, si veniu en família, els nens es divertiran a Bosc Aventura Salou. També podeu passejar per la zona de la platja de Llevant i els carrers Barcelona o Carles Buïgas on trobareu una gran varietat de botigues per a tots els gustos. Aprofiteu per a visitar l’església de Santa Maria del Mar, la Torre Vella i l’antiga estació del Carrilet.

La cirereta del pastís arriba el tercer dia de la vostra estada: PortAventura World, un dels espais d’oci familiar més importants d’Europa, us espera per a fer-vos gaudir d’una inoblidable aventura. Podeu escollir entre 3 parcs: PortAventura Park, Caribe Aquatic Park o Ferrari Land. Preparats per a viure un munt d’experiències úniques?

Aquest estiu, us esperem a Salou!