Les platges de Salou: Platja Els Capellans i Cala Llenguadets

Busqueu gaudir del Mediterrani en un entorn únic molt a prop del nucli de Salou? Acompanyeu-nos a descobrir la platja dels Capellans i la Cala Llenguadets.

La més gran de les dues ─la platja dels Capellans─ és un espai senzillament espectacular de poc més de 200 metres de llargada que compta amb la Bandera Blava i la Certificació Medi Ambiental ISO 14.001.

El seu fàcil accés a través del Camí de Ronda la converteix en una visita obligada per a grans i petits, a més de regalar algunes de les vistes de més bellesa del nostre municipi.

A més, les seves aigües poc profundes la fan ideal per als amants d’esports d’aigua com el kayak, el paddle surf o, com no, la natació. De fet, una de les dues Vies Marines de Salou us permetrà recórrer els 962 metres que separen Capellans de la platja Llarga.

Per altra banda, la cala Llenguadets ─separada de Capellans pel mirador de Po Roig i accessible també pel Camí de Ronda─ us ofereix un espai d’allò més acollidor per a gaudir amb tota la família, a més de comptar també amb la Certificació Medi Ambiental ISO 14.001.

Amants de la platja i el Mediterrani? Salou és el vostre paradís!