Salou, una destinació ideal per als amants de l’esport i la vida saludable

Si us agrada l’esport i la vida saludable, i voleu gaudir d’un marc incomparable a la vora del Mediterrani, esteu d’enhorabona: Salou és la vostra destinació!

La capital de la Costa Daurada és la destinació ideal per als amants de l’esport i és que Salou compta amb diverses Certificacions i Marques de Destinació Esportiva que atorga l’Agència Catalana de Turisme: l’any 2013 en la modalitat de futbol, el 2016 en modalitat vela, el 2017 en cicloturisme i, aquest 2020, amb la marca golf.

mgasch_SALOU_170928__DSC9294 copia

A més, si sou amants del running o el trekking, no us podeu perdre la màgia del Camí de Ronda, un projecte sostenible enfocat a recuperar el litoral més natural de Salou a la vora del mar Mediterrani que us portarà a descobrir les 9 platges i cales del municipi amb els seus miradors, mentre us beneficieu de la vida saludable.

I si voleu gaudir al 100% de les nostres platges i això sí, sempre fent-ne un ús responsable, us recomanem que practiqueu activitats com l’aqua-walking, el paddling surf,… entre d’altres.

Us esperem al cor de la Costa Daurada!