Un esclat d’emocions us espera al Ferrari Land

Us agrada l’olor a benzina? Us apassiona el color vermell? Us entusiasma la velocitat? Us motiva escoltar el rugir dels motors? Si heu respost afirmativament a aquetes quatre preguntes… Ferrari Land, el nou parc temàtic de PortAventura World, és la vostra destinació!

El primer parc temàtic dedicat a l’escuderia del Cavallino Rampante d’Europa ocupa una superfície de més de 70.000 metres quadrats. A l’interior, hi trobareu les millors atraccions, restaurants i botigues, tot ambientat als punts més emblemàtics d’Itàlia: el campanar de la Catedral de Sant Marc de Venècia, la casa d’Enzo Ferrari, el teatre La Scala de Milà i, fins i tot, el Coliseu de Roma!

Per als més atrevits, Ferrari Land us ofereix dues atraccions que us deixaran sense alè: el Red Force, l’accelerador vertical més alt –112 metres– i ràpid d’Europa –de 0 a 180km/h en 5 segons–, i les dues torres de 55 metres d’alçada –de caiguda lliure i de rebot–. Però n’hi ha més! Un circuit de 570 metres que us farà sentir com a veritables pilots de carreres i, al centre del parc, podreu descobrir el Ferrari Experience, un increïble edifici de 4.000 metres quadrats que us permetrà viure una autèntica experiència tecnològica. Us ho perdreu?

I si voleu sentir-vos realment com si fóssiu un pilot de F1, què millor que dinar a la Trattoria? el restaurant italià on mengen els pilots a la mítica fàbrica de Maranello.

Així doncs, la carrera és a punt de començar! 3, 2, 1… Gasssss!