Viviu la màgia de Salou, amb les Nits Daurades del 9 al 15 d’agost

Les Nits Daurades de Salou són la millor oportunitat per a gaudir de la cultura, la música, la tradició i l’espectacularitat de l’estiu a Salou. Enguany, aquesta cita ineludible del calendari de la capital de la Costa Daurada tindrà lloc del 9 al 15 d’agost amb noms propis com el de Macaco o el castell de focs.

51 Diables_Bruixes

D’entre les propostes de les Nits Daurades us suggerim les batucades, que ompliran de ritme i música el Passeig Jaume I durant la nit, a partir de les 22h, del divendres 10 d’agost. La Nit del Foc tindrà lloc diumenge 12 d’agost a partir de les 22h des de la Font Lluminosa i si us agrada la música de sempre no us perdeu el concert d’ “El Consorcio”, que es farà diumenge a les 23h a la plaça de les Comunitats Autònomes.

IMG_2069

L’espectacularitat de la màgia i la hipnosis tenen una cita: la que protagonitzarà Jeff Toussaint el dilluns dia 13 a les 22h a la plaça de les Comunitats Autònomes. Mentre que la tradició de Salou arribarà amb l’espectacle que els integrants del Seguici protagonitzaran el dia 14 des de les 20h al Passeig Jaume I. Serà el millor preludi per escalfar el cos amb els ritmes que Macaco protagonitzarà a les 22h a la plaça de les Comunitats Autònomes.

Les Nits Daurades de Salou s’acomiadaran el dia 15 amb la processó de la Mare de Déu i també l’espectacular castell de Focs que podreu viure la mateixa nit, a partir de les 23h. No us ho perdeu!