Salou, escenari del World Raceboard Championship

Salou és una destinació ideal per a la pràctica d’esports nàutics. Del 2 al 7 de juliol la capital de la Costa Daurada va acollir el campionat del món de Raceboard, el qual va comptar amb la participació de 83 regatistes d’arreu del món.

Post Vela 03

El guanyador absolut en la categoria masculina va ser l’espanyol Iván Pastor, amb 8 primeres posicions de les 11 proves disputades; en segona posició, es va situar el francès Nicolas Huguet, i va completar el podi, el brasiler Francisco Pasqualin. Pel que fa a la categoria femenina, la regatista Blanca Manchón va finalitzar en primera posició, amb 8 primeres posicions de les 9 proves disputades, amb Tuuli Petaja-Siren i Aleksandra Blinnikka completant el podi.

L’esdeveniment, organitzat des del Club Nàutic de Salou, va permetre donar a conèixer els atractius de Salou en un esdeveniment dedicat a la pràctica i el gaudi de la navegació de la vela lleugera. I vosaltres, us apunteu a descobrir Salou navegant pel Mediterrani i gaudint de l’extraordinària façana marítima que té Salou?

Post Vela 02

La capital de la Costa Daurada té el certificat de Destinació Esportiva en Vela, que atorga l’Agència Catalana de Turisme, i del 21 al 29 d’octubre acollirà el Techno 293 World Championship.