El Camí de Costa de Salou: una autèntica joia a la vora del mar

Si teniu ganes de gaudir d’un viatge sostenible pel litoral de Salou envoltat de natura i amb vistes privilegiades del Mediterrani, no busqueu més: és hora de descobrir el Camí de Costa!

El Camí de Costa és una de les joies de Salou i una de les majors apostes de present i futur del nostre municipi, ja que es tracta d’un projecte sostenible de recuperació del litoral més natural de la capital de la Costa Daurada.

Aquest sender de gairebé 6,5Km recorre la costa de Salou en 2 trams: el primer ─de 2km i totalment adequat─ us durà des del monument de Pilons a Replanells; el segon tram ─ de 4,5km i que conserva els camins originals─ us portarà fins al Far de Salou.

A més, al llarg d’aquest espectacular recorregut ─que s’alça fins els 77 metres en el seu punt més elevat─ podreu gaudir de les vistes d’alguns dels millors miradors de Salou: Pilons, Capellans, Po Roig… no us els perdeu!

I, evidentment, si sou amants de la vida saludable, no podeu deixar escapar la oportunitat única que us regala aquest meravellós sender que no perd de vista el Mediterrani.

Us agrada la fotografia? Prepareu-vos per a capturar alguns dels símbols més màgics de Salou, com són el monument de Pilons, la passarel·la de fusta que connecta les platges de Llevant i Capellans, l’espectacular platja Llarga, la bellesa de Cala Crancs i el mirador de Cala Morisca, o el Far de Salou, una joia arquitectònica del 1858, entre d’altres.

A punt doncs per a enamorar-vos del Camí de Costa?