RallyRACC Catalunya-Costa Daurada rugeix a Salou

Salou engega aquest dijous el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada, que enguany arriba a la cinquantena edició. El programa del RallyRACC començarà amb la celebració del “shakedown” o tram de proves, que, com en les últimes edicions, es correrà a la zona Emprius de Salou. El tram de proves del RallyRACC disposarà d’un recorregut mixt de terra-asfalt amb una longitud total de 2,94 quilòmetres. Com a novetat, en aquesta edició, els participants al RallyRACC Catalunya-Costa Daurada hauran de travessar la rotonda sobre asfalt, un nou ingredient que afavorirà l’espectacle i les derrapades dels cotxes equipats amb rodes de terra.

Rafael L—pez-MonnŽ

L’endemà, divendres 24 d’octubre, podreu admirar una selecció de vehicles històrics que fa només unes dècades eren protagonistes del Campionat del Món. Els cotxes romandran exposats al costat del podi de Salou. L’endemà, dissabte dia 25 d’octubre, es disputarà la prova especial per l’interior del centre urbà de Salou, de 2,24 quilòmetres, i que transcorrerà en la seva totalitat sobre asfalt. Aquest tram està pensat per al gaudi del públic i dissenyat sobre la base dels que ja s’han celebrat anteriorment al Passeig Jaume I. L’endemà, diumenge, la prova es desplaçarà fins a les carreteres de la Mussara i Riudecanyes, per retornar a continuació Port Aventura i acabar amb el podi final a Salou.

Rally… de tapes!

Paral·lelament a la celebració del RallyRACC Catalunya-Costa Daurada també es duu a terme el Rally de tapes, a la qual hi participen fins a un total de 37 bars i restaurants de la capital de la Costa Daurada. La proposta esdevé una excel·lent oportunitat per a gaudir amb propostes gastronòmiques ben atractives i per un preu ben econòmic: 2,5€ per tapa amb beguda inclosa. Si teniu xiquets a casa, també hi han establiments que ofereixen tapes infantils sense consumició alcohòlica. També, en aquesta ocasió, hi ha una ruta amb tapes per a les mascotes que són ofertes per quatre veterinàries de Salou i botigues especialitzades amb productes per a mascotes. Vaja, que ningú es quedi sense tapes!

El #rallysalou et donarà premis

D’altra banda, si veniu a Salou durant el RallyRACC Catalunya-Costa Daurada heu de saber que hem organitzat un concurs a Instagram amb el qual podeu guanyar importants premis. Per participar, només cal que pengeu totes les imatges que vulgueu de la prova a Salou amb l’etiqueta #rallysalou. Teniu temps de penjar i compartir les vostres imatges fins el 31 d’octubre. Atenció: podeu guanyar dues entrades pel Gran Premi de Moto GP de Catalunya 2015, un sopar per a dues persones al restaurant Le Sommelier; i dues entrades a l’Electric Karting.