Un Halloween de por a PortAventura

Crits, foscor i molts ensurts; aquestes són les tres premisses que PortAventura ha tingut en compte a l’hora de preparar la nova temporada de Halloween, programada fins el dia 31 d’octubre.

El parc temàtic –un dels més importants d’Europa- ha creat per a aquest mes d’octubre un gran nombre d’activitats i sorpreses dissenyades per als amants de la por i el terror. No falta de res: morts vivents, rat-penats, aranyes… Per damunt de tot però, destaquen els tres nous espectacles d’aquesta temporada: el Passatge [REC], la Posada de la Família Halloween i l’Espectacle Monster High.

Basat en una de les sagues més exitoses del cinema nacional de terror, el Passatge [REC] se centra aquest any en la darrera pel·lícula en veure la llum: [REC] Apocalipsi. Aquells valents que decideixin prendre part en aquest túnel del terror, podran gaudir de 15 minuts rodejats de les criatures més esgarrifoses, els sons més aterradors i la foscor més absoluta.

Per a aquells que vulguin gaudir d’un bon àpat en una nova i excitant experiència, PortAventura ha creat l’Emma’s House, un restaurant on t’espera un espectacular menú que et glaçarà la sang. Gastronomia i espectacle en una combinació aterradora que no us deixarà indiferents. Finalment, l’Espectacle Monster High, el preferit dels més petits, esdevé el primer de la història a nivell mundial dedicat a la coneguda marca de nines i proposa als visitants un mescla de música, diversió i fantasia.

Qui ha dit por? Voleu passar un dia de pànic? Només cal que us passeu per PortAventura.

 


Preus:

Dia sencer

  • Adult (11 a 59 anys): 45€
  • Junior (4 a 10 anys): 39€
  • Senior (des de 60 anys): 39€

Esdeveniment Nit de Halloween (31 d’octubre, de 19h a 02h)

  • Adult (11 a 59 anys): 15€
  • Junior (4 a 10 anys): 12€
  • Senior (des de 60 anys): 12€