Les platges de Salou: Platja de Llevant

Si hi ha alguna platja de Salou que ha esdevingut un autèntic símbol per als amants del Mediterrani, l’esport o la gastronomia, aquesta ha de ser la platja de Llevant. Descobriu-la amb nosaltres!

Gràcies als seus més de 1.200 metres de longitud ─que transcorren a la vora del Passeig Jaume I─ i la seva situació ─entres les platges dels Capellans i Ponent─, la platja de Llevant de Salou us ofereix algunes de les millors experiències del nostre municipi: esports d’aigua, futbol o vòlei platja, gastronomia i còctels a les millors guinguetes ─tant de dia com de nit─, i la qualitat d’unes instal·lacions que compten, un any més, amb la Bandera Blava i la Q de Qualitat de serveis.

A més, l’extrem est de la platja de Llevant marca l’inici del Camí de Ronda, amb una espectacular passarel·la de fusta que sembla flotar sobre el Mediterrani i que rodeja amb el mirador de Pilons, on hi trobareu un monument obra d’Antoni Rosselló Til que sembla simular una vela.

A l’altre extrem, s’hi troba l’Espigó del Moll, un mirador únic que us oferirà vistes privilegiades de la platja de Llevant, a més d’acollir el Monument al Pescador, un homenatge al passat de Salou.

I si visiteu aquesta espectacular platja, podreu gaudir també de tot el que us ofereix el Passeig Jaume I: els Xalets Modernistes, les Fonts Ornamentals, el Monument a Jaume I, les millors instal·lacions esportives, el “landmark” de Salou, restaurants, botigues… I no oblideu el carril bici, un reconegut únic que us portarà de Llevant a Ponent!

Preparats/des doncs per a gaudir de la màgia de la platja de Llevant?