Viu una gran experiència amb el renovat Trenet Turístic de Salou

L’arribada dels primers mesos de calor de la temporada són sinònim de platja, d’esport a l’aire lliure, de la millor gastronomia a les terrasses dels nostres restaurants… però també del mitjà de transport més còmode i característic de la nostra destinació: coneixeu el renovat Trenet Turístic de Salou.

Aquest any, el Trenet Turístic de la capital de la Costa Daurada sorprendrà a grans i petits, i es convertirà, un cop més, en la millor manera de descobrir els punts més emblemàtics de la nostra ciutat.

La primera novetat és la inclusió de 2 nous recorreguts. El primer us permetrà conèixer la zona més cèntrica de Salou, tot descobrint indrets com el Monument al Rei Jaume I, les Fonts Ornamentals, els Xalets Modernistes, el Port i el Monument al Pescador, així com l’inici del Camí de Ronda, la Masia Catalana o el Parc de la Ciutat, entre d’altres.

La segona ruta us durà prop d’indrets com Cala Llenguadets o a la zona del Cap Salou, amb cales com Cala Font, Cala Vinya i Cala Crancs, o indrets com la Punta del Cavall, la Penya Tallada o el Far de Salou.

A més, Salou compta amb el certificat de Destinació de Turisme Familiar. Per això, el nou Trenet oferirà preus ajustats a famílies, fet que farà més fàcil i còmode el desplaçament amb nens per la ciutat. Així mateix, el nou servei comptarà també amb audio-guies adaptades per a grans i petits, disponibles en 4 idiomes –català, castellà, anglès i francès–.

Les noves locucions us explicaran els principals atractius de Salou, mentre us descobreixen històries passades del municipi: els ibers i els romans, passant per les incursions dels pirates, fins a arribar a l’actualitat.

Finalment, i per tal que el Trenet sigui accessible a tothom, properament comptarà amb noves rampes adaptades, facilitant així l’accés a persones amb mobilitat reduïda.

Així doncs, ens acompanyeu en aquesta descoberta per Salou?