48h primaverals a Salou

La brisa marina sempre us dóna la benvinguda a Salou. De bon matí, les platges de la capital de la Costa Daurada són el recer ideal per al viatger que té ganes de desconnectar. De fet, la remor del mar s’escolta des de cadascuna de les nou platges de la destinació: les més urbanes, és a dir les de Ponent, Llevant, Llarga o dels Capellans, disposen de totes les comoditats i serveis. Durant l’estiu, la de Llevant oferta un club infantil. Si en canvi us estimeu més banyar-vos a recer de la natura, les cales Font, Penya Tallada o Llenguadets són petits paradisos per als amants d’aquesta connexió amb la natura.

A migdia, i per obrir la gana, podeu refrescar-vos i fer unes tapes a les diferents guinguetes que trobareu a les platges urbanes de Salou. Podeu assaborir uns musclos a la marinera, unes braves, sèpia a planxa o peixet fregit acabat de pescar, autèntiques delícies gastronòmiques per a tots els membres de la família.

A la tarda, els comerços de Salou us ofereixen una variada proposta d’oci. Des de fer shopping i posar-se al dia amb les darreres tendències de la moda, passant per la possibilitat de poder comprar l’equipament esportiu que llueixen aquesta temporada els jugadors del FC Barcelona, sense oblidar els petits comerços on hi trobareu articles de bijuteria per lluir aquest estiu, entre moltes altres ofertes.

Cal que reserveu energies per al capvespre. A Salou, les postes de sol al llarg de la costa són espectaculars. Tot i això, deixeu-nos que us suggerim dos indrets especials: el Camí de Ronda. Aquí, el roig del cel pren una nova dimensió i dóna la sensació que vulgui acaronar les onades del mar. O a Pilons, on us podeu asseure i observar com crepuscle li va donant diverses tonalitats a la vela bastida per Antoni Rosselló, que simbolitza la unió de la terra, el mar i el vent.

Per acabar la jornada, a Salou podreu assaborir una variada oferta gastronòmica, des de la cuina mediterrània maridada amb els grans vins de les comarques tarragonines, passant per la gastronomia més internacional.

I si voleu fer temps, mentre arribeu al vostre allotjament, us proposem que us apropeu fins les fonts cibernètiques i lluminoses que trobareu al passeig Jaume I.

Al segon dia us proposem descobrir la gran oferta de l’Estació Nàutica de la Costa Daurada, amb activitats nàutiques per a tota la família. Des del fly board, passant per l’ski nàutic, el parasailing, l’snorkel o una excursió en vaixell. Què, us animeu?

A recer de la primera línia de mar, a BoscAventura hi trobareu desenes d’activitats per gaudir de la natura. Des de circuits d’alçada, passant per l’escalada, el paint ball o el mini golf. De ben segur que tanta activitat us obrirà novament la gana. A PortAventura World també hi trobareu una variada i rica proposta gastronòmica en alguna de les sis àrees temàtiques.

Des de PortAventura World, el retorn a Salou és molt còmode i, si us voleu estalviar prendre el cotxe, podeu fer-lo amb el trenet turístic, amb parada al centre de la capital de la Costa Daurada.

Descobreix Salou amb el Trenet