Cap de setmana complet a Salou

Salou, la capital turística de la Costa Daurada, és una destinació ideal per a viure-la amb tranquil·litat, una ciutat que cal assaborir poc a poc i deixar-se emportar per la seva màgia. Si no disposeu de molt de temps però, no patiu! A continuació us expliquem com fer un primer tast de Salou en un cap de setmana complet o en 72 hores.

Rafael L—pez-MonnŽ

El primer dia, i després deixar les maletes i instal·lar-vos a l’hotel, apartament o en algun dels nostres tres càmpings, us recomanem fer una primera presa de contacte amb la ciutat tot passejant relaxadament pel Passeig Jaume I, l’artèria principal de Salou. Aquesta rambla privilegiada, que discorre en paral·lel a la platja de Llevant, és també un lloc ideal per als amants del ‘running’ o de la bicicleta, dos esports perfectes per a practicar en una destinació cent per cent mediterrània com la nostra.

23.Gastronomia_(I)

A l’hora de dinar, us proposem fer una incursió a la millor cuina local, de pescadors i mediterrània, tot maridat amb els excel·lents vins i caves de les set Denominacions d’Origen del nostre territori.

Rafael L—pez-MonnŽ

I per la tarda, us recomanem fer una llarga i relaxant passejada a través d’algunes de les nostres nou platges, ja siguin les urbanes o les que recorren la costa per a descobrir-vos precioses i màgiques cales. I és que, a més de les dues platges més cèntriques –la de Llevant i la de Ponent–, el Camí de Ronda us permet endinsar-vos a les cales més naturals del municipi: Platja de Capellans i Cala Llenguadets, Platja Llarga, Penya Tallada, Cala Font i Cala Vinya, i Cala Crancs.

Rafael López-Monné

El vespre és el millor moment per a admirar els espectaculars capvespres que us ofereixen indrets com Pilons, la Punta Po-Roig o el mirador del Far de Salou.

Tarragona 01

La nostra recomanació per aprofitar el segon dia passa per gaudir de l’entorn de la capital turística, amb dues de les ciutats històriques i vitals. Per una banda, teniu Tarragona, declarada Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO l’any 2000: la El Pont del Diable, l’Amfiteatre, el Fòrum o les Muralles són només alguns dels atractius de l’antiga Tàrraco. Reus és l’altra ciutat que no podeu deixar de visitar. Gaudiu de la Ruta del Modernisme i descobriu construccions de gran bellesa com la Casa Navàs, la Casa Rull i la Casa Gasull, entre moltes altres.

Reus

Si teniu ganes d’anar una mica més enllà, us recomanem agafar el cotxe per gaudir de la ruta El Paisatge dels Genis, amb la qual podreu descobrir l’essència de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre gràcies a quatres genis coneguts internacionalment: Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso.

IMG_0323

Després d’un dia intens en emocions, podeu relaxar-vos passejant per la zona de l’Espigó del Moll i el Monument al Pescador, per acabar fent la ruta dels històrics Xalets Modernistes de Salou.

Rafael López-Monné

I l’últim dia? Doncs què millor que gaudir del ‘shopping’, viure una petita gran aventura a l’Elèctric Kàrting Salou o a Bosc Aventura, visitar la Torre Vella i l’Estació del Carrilet, o fins i tot carregant piles al Parc de la Ciutat… Hi ha tantes coses per a fer!

Us esperem a Salou, capital turística de la Costa Daurada!